Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon kommer från det vilda

jag har sett
lodjuret
igen

en ungkatt
som sakta och
skyggt
närmar sig

hon kommer från det
vilda
med vilda tankar och
modiga ögon

dotter till en
kung
till min kung med den
hemliga trädgården

lika vacker
lika stolt
lika modig

och
jag skall
inte
tämja
inte
fånga

bara
smeka över ryggen
och känna den
djupa glädjen




Fri vers av Aisha VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-18 13:19



Bookmark and Share


  Aida*
Låter som om hon är något vackert.
Otroligt fint skrivet, man blir berörd.
2008-02-22

    ej medlem längre
Bah bah, besiar ziba, man njuter av att läsa och berörs, applåderar!
2008-02-19

  Albert
\"inte tämja
inte fånga\"

haha
det låter bra det
2008-02-18

  Annmargreta
Vackert och fint!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP