Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I det stora landet i väster skjuter man ner dem man inte gillar (på film alltså)
Hur gör vi?



Skjuta eller

 

pang
du är död

sa killarna
på min barndoms gata

och så
blev man av med den

istället för att
skjuta människor

kan man
förskjuta
dem




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2008-02-18 15:17



Bookmark and Share


    Scribble
pang, så blev man av med en vuxen människa också,
in real life, alldeles nyss, tyvärr!
Livets värde? Kram till dig, Ulla,/S
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP