Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade pelargoner


PELARGONER

Dom står där i mitt fönster
långa och spretiga
men gröna
mina pelargoner
dom väntar på att bli ansade
få ny jord
växa till sig
för att i sommar
förgylla och sprida glädje
på min balkong

anits 18 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2008-02-18 16:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Åh sommarlängtan tar fatt mig av din text!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP