Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart eller vitt

 

många ser livet

svart eller vitt - undrar om

det inte är grått




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 19:23



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
För mig är det silverglitter just nu!
2008-02-18

    Scribble
de kanske är färgblind?
Livet har nog alla nuanser, tror jag.
Kram, / S.
2008-02-18

  Åsa Gustavsson VIP
grönt när solen lyser
grått övriga tider...
2008-02-18

    Anonym Ängel
hum...ja det kan man undra
2008-02-18

  Bjarne Nordbö
Nej då, livet är en regnbåge.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP