Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon stal en tavla från Monet .

Hon stal tavlan från Monet, och picasso grät sin tår,
Vi Kommer blicka mot en fejkad guldram, för att se porträtt av endast en ensam .

Jag tror minsann hon dog bland drömmar, säger jag inte högt för mig själv,
Och tänker fort efter, starwars händer aldrig på en dag .

Hon målade himmlavalv med kaviar vid frukostbordet,
Ingen poet har sett allt tänkte du nog och frös, kaviarfrost finns inte .

Hon målar nu tavlor med monet, och picasso torkar sin tår,
Inramad, bakom ett glas utan kaviarfrost .
Mitt starwars hände på en dag, Hon är nog död ibland drömmar .




Fri vers av Lazerpistol
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-18 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol