Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen sjunger ikväll

Månen sjunger ikväll

voy voy voy hey hey hey

hej alla ni små

som där nere på jorden går

se på mej

det ordnar sej

hey hey hey joy joy joy ye ye ye



Örnhjärta




Fri vers av claes fredelius
Läst 880 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-18 20:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hey hey, denna är helt okey - ja, mer än okey, den är toppen, hey hey;-)
2009-03-12

  Yrre VIP
Härligt skrivet!
2009-01-21

  claes fredelius
Och vår vän vargen - hundens urfader - sjunger tillbaka
Allt är som förtrollat - och alla troll är snälla
Ungefär som på dagen när solen återvänder till Sapmi då ingen får döda eller äta sin medvarelse(skildrat av Topelius i sagan om Sampi Lappelill)
Man blir som vanligt förtrollad av Örnhjärtas förmåga att ta fram det stora i litet behändigt format!
2008-02-19

  Last Word Spoken
hey hey hey,
klart det ordnar sig :))

Fint! :)
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius