Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kommer först - hönan eller ägget. Jag tror att all förändring börjar med en tanke. . . .


Perpetum mobile

 

en bitter tanke

föder bittert hjärta som

gör bitter tanke




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 10:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det är en cirkelgång av negativa saker.
Väl uttryckt
2008-02-20

  Åsa Gustavsson VIP
Så kommer solen fram mellan molnen
och radion har en glad låt som man glömt
och då spritter det lite i benen
så orkar man inte vara bitter mer
den dan!
:-)
2008-02-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju så, det Du
ger, det får Du själv
tillbaka, ja Du kan,
till och med, få smaka
av egen ihopbakt kaka...
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP