Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du behöver inte ta ner månen åt mig skrev jag, och en bön om att få en skymt av dig någon natt. Och det fick jag.....


Bönhörd

 

om jag ändå hade en kamera
inne i huvuet så att
jag fick med
varenda
liten

sekvens

och
om jag har
banspelaren
vid sängen så
kanske jag kan få
alla detaljer nästa gång

du kommer

väl

snart

igen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 22:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar och fin dikt om längtan efter drömbesök
2008-02-20

  Anders Nordlander VIP
Underbart!!!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP