Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bok där generationer vänt blad


VÄNDA BLAD

Jag vänder blad i min bok
en bok med nötta sidor
jag vänder blad i min bok
läser namnen på alla dem
som ägt den före mig
jag vänder blad i min bok
en bok där mitt namn
en gång ska stå
jag vänder blad i min bok
med förtröstan
att någon annan
en dag vänder blad

anits 19 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 17:12



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Tack för läsning! Känner helt igen mig i detta, då jag själv skrivit en dikt med exakt samma titel och liknande ideér. En variant av den heter \"En bok som tiger\". Hälsar Fredrik
2008-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Det primära är att man är inskriven i Livets Bok.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP