Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir inte ens visioner och planer som man tänkt sig........bäddat för kris!


Illusion


Valet är
inte mitt

en nödvändig
investering

i närvaron

tystnaden

mina andetag

Här i detta rum där jag sökt
ro och fäste......

jag var förlorad
i en dröm

som var blott min
en skam

en hemlighet

en fantasi

mina planer
och visioner

blev platt fall

att jag inte märkte
min brytpunkt?

förrän tillvaron
raserades

och jag stod
än en gång

utanför.















Övriga genrer av Karin Rosberg
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 19:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
nej ibland blir det inte som man tänkt...och du sätter orden på detta med svårmodets penna...din dikt gör ont..\"än en gång stod jag utanför\"...enormt gripande rader!!!
2008-03-08

  Michaela Dutius
ord som kliver innanför skinnet
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg