Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten fortsättning på Förändringar..


ny tid





det är en ny tid

allt är annorlunda nu

på olika sätt



kärleken tar åter vid

ett annat jag, en annan du

kanske mera rätt



än tidigare




Fri vers av emilf77
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 21:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fast den här tiden känns främmande.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77