Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen d

jag kysste insidan av dina lår
tillsdess att du skakade av lycka

jag hade långt hår och svart bh
befann mig framför dina fötter
knäståendes.
du satt på toastolen men jag var
för full för att urskilja konturerna.

det var en vardag kanske onsdag
men jag fick en minneslucka.
& du hade alltid varit en tjejmagnet.


en gång hade du älskat mig,
du gjorde inte det då.
men det fann en puls i dina ådror
som fick dig att sakna.
en lust
eller bara saknad.

(jag vill tro det)

på stereon spelades lykke li
jag minns att jag formade läpparna
efter: \"and for you i keep my legs apart\"
innan jag tog dig i min mun.




Fri vers av theas
Läst 320 gånger
Publicerad 2008-02-19 22:53



Bookmark and Share


  Ångestbarn
Du berör mej !
2008-02-20

    Ivy-Jean
ortoligt bra!
Onda tjejmagneter borde demagnitiseras;)
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas