Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar kärlek


Andas

oförlöst

smärta


till flödande

ljus




Fri vers av livsdans
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-19 23:39



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ååååh...fasen vad dina ord väcker tankar och bilder i mig!
Du är grymt bra! Och du tänker så rätt vännen!
Kram!!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans