Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Degraderad av livet

Degraderad av livet
är jag min egen fiende

jag slänger vassa nålar mot
mitt hjärta
för att stålsätta

förkastad av mej själv
för att undgå smärtan
när just den är min

- enda livstråd?




Fri vers av Magica VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-20 00:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en smärta som har en förädlande inverkan.
2008-02-20

  nettizen
nejdå, livet gror under tiden men processen kan vara nog så smärtsam....

Bra skrivet!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP