Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bör tolkas symboliskt, satan=den onde är inte \"riktiga\" satan


Satans dotter

Vindarna drog mot öst
jag mot väst

den brinnande gaffeln
lovade mycket mer
än du kunde ge

jag är din dotter
och jag besökte dej

iklädd en iskub




Fri vers av Magica VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-20 17:44



Bookmark and Share


  berxper
Ett försvar i form av en iskub,
kan vara ett bra försvar mot satan.

...symboliskt tungt!
2008-02-21

  sol
ibland behövs \"iskuben\"
själv har jag ett skyddande \"ägg\"
huvudsaken att den går att klä av
och inte blir en kronisk klädnad

snygg rubrik
talande text

*
2008-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Keep away!
He\'s gonna do you in.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP