Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRASDOCKA




Varje gång du kommer

är jag beredd på att du ska gå

När du går tar du med

bitar av mitt hjärta



Så redan när du kommer

har bitar lossnat

Och jag känner att jag aldrig är hel







Övriga genrer av LadyBird
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyBird
LadyBird