Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förening

Frigjord från de trygga molnens gömmen
faller första flingan rakt mot drömmen
jublad av envar på riskfylld färd
men behöver sällskap i vår värld

Fröjd och ljus som vita vidder bringa
bildas först då flinga möter flinga
Ystra av sin lust då de föll fritt
vid sitt mål de blev ett täcke vitt

Likaså det djärva penselslaget
skönast är uti en tavla draget
Blyertsstrecket, ensamt grått och trist
läggs till fler och blir en bild till sist

Vackra toner först få liv och mening
då de i musiken nå förening
Orden, om än sköna var för sig
länkas samman för att glädja dig






Fri vers av "Silver" VIP
Läst 705 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-04 13:25



Bookmark and Share


  aol
underbart vackersåfint rimmande vinter poesi jag blev så betagen
2008-03-19

    ingvar VIP
Kanske av något \"lägre klass\" än de flesta av Dina övriga alster!
Varför, det kan man kanske diskutera.
Ingvar
2007-08-14

    wilja
åh... saknar ord. bra rim, men budskapet!!
ensam är stark brukar många säga, men jag tycker det är mer sanningsfyllt att säga ensam är ensam.
2007-05-26

    sunnanvind
vad vackert!
2007-02-12

    JJ VIP
Du har så vackert flyt i det du skriver, orden smeker tungan och rinner rakt in i sinnet, jag gillar ditt snöfall. Mvh. JJ.
2007-01-09

  Mangal VIP
Suveränt, tycker jag. Form, innehåll, budskap, ordval, känsla - allt mycket bra.
2007-01-08

  LadyBird
Så snyggt målat om estetiken i världen!
Diggar din stil!
2007-01-06

  Lillasyster F
Vackert!
Älskar dina dikter och talang!
2007-01-04

    Camillaa
Mycekt bra
och vackert: )

/ C
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP