Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till...



Jag bär inom mig
En liten krabat
Som är ganska vild
Och rätt så kavat

När jag vilar mig
Och ligger helt still
Så hoppar den runt
En fot sparkar till

Mot revbenen går
En stark liten hand
Ett huvud långt ner
Jag känner ibland

En rumpa så fast
Ibland putar ut
Tills sömning du blir
Och sussar till slut

Du lilla filur
Knappt halvmetern lång
Du drömmer och hör
På röster och sång

Jag vet ännu ej
Vem du riktigt är
Men en sak är sann
Att dig har jag kär








Fri vers av Lillasyster F
Läst 1307 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-26 12:15



Bookmark and Share


  Blåbäret
Åhhh...blir till mig av minnen här, underbart
2008-12-14

  Effell
Gosigt. :-)
2008-12-04

  Erik L
Alltid svag för rimmad text som jag är kan jag inte annat än gilla denna. Mycket bra skrivet!
2008-08-12

    Maria Malm
Mysigt och kärleksfullt om liten krabat.
2008-07-20

    © Birgitta Wäppling VIP
En fin dikt på ett skimrande sällsamt och underbart tema.
2008-07-16

  "Silver" VIP
Underbar!

Gulligt när det övergår till du-tilltal i mitten.

Jag hävdar bestämt att det skrivs för lite poesi på detta tema; det känns nästan som om vi skapar en ny genre!

Bokmärkt favorit så klart.
2008-06-27

  Frökenfanny
så underbart och kärleksfullt<3
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F