Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny natur

Naturens strövtåg följer tidens vind
när hjärtat slår för äventyr som var
då färdens stigar korsat minnets grind
och nu i bildens skepnad lever kvar.

Du visste vårda dessa bilder ömt
av livets resor, människor och djur.
Din trogna tanke lämnar inget glömt
när stigen leder mot en ny natur.




Bunden vers (Rim) av "Silver" VIP
Läst 945 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2014-07-29 20:24



Bookmark and Share


  Anguis
Rimmen märks inte. Det är såklart väldigt bra skrivet.
2021-10-25

  Stisse
Fint bildspråk. Du lyckas sammanfatta våra livsvillkor på några få rader.
2020-12-22

  morgonstjärna VIP
en ljuvlig sonett

2018-02-26

  © anakreon VIP
Ja, så är det.
Calle
2014-12-06

  erkki
Den här känns omsorgsfull och lågmäld. Finstämd!
2014-10-29

  Erik L
Som alltid en njutning att läsa din texter.
2014-09-26

  aol
Tycker om,
2014-08-08

  ULJO
Fint skaldat
2014-08-01

  RitaBrunner
Jättefint diktat som alltid! =D
2014-08-01

  Knickedick
Kort, kärnfullt och harmoniskt
2014-07-31

    ej medlem längre
Fina ord!
2014-07-31

    JJ VIP
Du håller stilen! Därav är du ständigt läsvärd! Tackar för denna fina dikt! Mvh. JJ.
2014-07-30

  walborg
Omsorgsfullt och välskrivet om en vän
2014-07-29

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker minnesdikt.
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP