Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande Handling




En hand
på hennes axel
och en suck
frågar

VillDuSeMittHemSittaVidSammaMatbordDelaSängDammaVårTV?
?

En lätt
skakning
och en suck
svarar

Nej
.




Fri vers av LadyBird
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-16 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyBird
LadyBird