Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och han sa...


Så ligger hon där
i min säng

så självklart

med trosorna
bak-å-fram




Fri vers av LadyBird
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 21:44



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Å fyfan..
Den tog!
Mycket sagt med få ord
Tack!
Åsa
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LadyBird
LadyBird