Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄRGSPRAKANDE...



Blå
blinkar naivitetens ögon

Grön
gror galenskap i tanke

Röd
ropar rodnadens kind

Gul
glittrar stubinens tunga



Färgsprakande känslofyrverkeri
smäller lavetter, knytnävar
och magsparkar



Svart
svider i sjukt hjärta



Det luktar bränt...




Fri vers av LadyBird
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-11 19:48



Bookmark and Share


  Just Emotions
snyggttttt!!!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

LadyBird
LadyBird