Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte lätt med dessa traditionella haikusar...


Jädra japaner!




Haiku-ambition
med måne och höstlöv blev
IQ-nollvision





Bunden vers (Haiku) av Pitbullpudelns kärna
Läst 742 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 21:47



Bookmark and Share


  småbusig
Underbar Haiku
som driver gäck med genren
en klatschigt grå dag
2008-02-21

  Fångad i en Snöglob
Underbart. Underbart. UNDERBART! Du vågar bryta mönstret, och du gör det med bravur! Utomordentligt bra!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna