Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tema från skrivargruppen.


Cuba!

 

Cuba

Historien ska frikänna mig!

Och mig också.

Flickan från Havana hur mår hon idag+

Fidel luta dig tillbaka på sandstranden ta dig en ciggar och Cuba libre du är gammal och skröplig.

Du som en gång var en ståtlig man har nu blivit gammal och skröplig.

'Luta dig tillbaka i solstolen och tänk på allt du upplevt,släpp fram dom nya unga krafterna




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-21 12:36



Bookmark and Share


  Ezo
må du förbli evig med Cuba :)
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Han var varit liberal i jämförelse med regimen i Kina.
Den saken är säker.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin