Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskvalité

Nu har jag vart sta
och tagit mig en kram

En skön kram av närhet
i stressens tid

Det lilla man hinner
när hjärtat brinner

Är inte alls
någon kvalité

Helst jag skulle
ha dig bökandes

Stökandes runt
i närheten var dag

Behöver inte prata
eller något alls

Bara vetskapen om
att du finns där

Så jag kan ta mig en kram
närhelst jag vill

Det är grejor det




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt