Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista furan




En ensam fura
i djupa hjulspårets spegel
upp och ner





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 392 gånger
Publicerad 2008-02-22 11:01



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
I kalhyggets fotspår,att sörja i sörja.vemodsvackert.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]