Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går inte att hålla undan sanningen om tid som flytt...den kommer ikapp, tack och lov i små portioner åt gången...förskönandets tid är över,


Med facit

 

Den tränger sig
fram som
maskrosor
i asfalt

Jag försöker att
inte se
värjer mig
på alla sätt

Det gör för ont
att se mitt
utsatta och
hjälplösa läge

när ingen kom till undsättning

ser hur jag valde
överlevnadsstrategier

ser hur jag borde
gjort istället

vad lätt det är med facit i hand


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP