Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krafter! Olika sorters...på massor av olika sätt! Alkemiska möten!


Evig kärlek


Där

hårt och mjukt

möts


Mitt emellan




Fri vers av livsdans
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 12:17



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
mystiskt vackert, som rullat över ett orakels tunga
2008-02-22

  Lyckohäxan Enediel
Åh hur bär du dig åt??
DU skickar ut den ena klokheten efter den andra och jag...ja jag säger wow igen!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans