Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte världens störta grej!

Hej hej hej...
Jag har inte
världens största grej
Men den duger för mig!

Så om du vill
så kan du pröva
den en gång till
Bara bara pröva...




Fri vers av claes fredelius
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-02-22 19:45



Bookmark and Share


  LassO
:=)
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius