Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbelvärlden

Att leva i en bubbla är lätt
det är bara att blunda
för verkligheten och vara
i sin egen lilla värld.

Det värsta med bubblor
det är att man inte ser
att allt man upplever
är inom sig själv.

Då är det svårt att se
hur det egentligen är
att vara här och nu
att se varje händelse som den är

Vi har alla våra bubblor
som vi hoppar in i ibland
när vi reagerar på något
eller på någon

Då kan man fråga sig
varför man reagerar nu
på något som hände
för 20 år sedan

Men det är bra
att titta efter ibland
så man kan se en annan
verklighet och öppna ögonen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 19:49



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Bubblor hamnar vi alla i ibland, medvetet eller ofrivilligt. På gott eller ont..... Men kanske de ska finnas där för att vi ska förstå?
Mycket bra text!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt