Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så katig längre va?


Döm mej

- efter
du existerat

i min tillvaro




Fri vers av Magica VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-22 23:21



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Katig är ett sött ord, det betyder väl kaxig... eller???
2008-02-26

  sol
ren sanningstext!
snyggt

men vad är katig?
2008-02-23

    Brell
Kan inte annat än applådera detta! Strålande!!!!!
2008-02-23

  berxper
Bra!
Det är så lätt att döma andra,
snabbt och ogrundat!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP