Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till t.vatos


ode till saknaden

idag saknar
jag solen
ditt ekande skratt
din välsmakande tår
& dina smutsiga
fingrar i mitt hår

idag tänker
jag på dig
& hur du
klättrar på väggen
i din cell
klättring är
inte
din starka sida

idag vill jag
möta dig
utanför grindarna
se ditt blodröda hår
& tillsammans
ger vi fingret åt Babylon




Fri vers av ellak
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellak