Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flatline


identitet okänd


oplacerbara bilder,
fragment av döden.

tunga andetag av olust,
tillfälligt uppvaknande.

identitet okänd,
stod det på armen.




Fri vers av ellak
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellak