Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Gräset doftar gott

Gräset doftar gott där jag går fram
Långt bort från stadens smuts och damm
Luften är ren
Jag blir sprallig i mina ben
Långt bort från stadens smuts och damm

Gräset doftar gott där jag går fram
Långt bort från vardagens program
Utan krav och hets
Här trivs jag allra bäst
Långt bort från stadens smuts och damm

Gräset doftar gott där jag går fram
Långt bort från larm och makadam
I naturens prakt
Kommer jag i takt
Långt bort från stadens smuts och damm




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 17:21



Bookmark and Share


  någonivärlden
Där skulle jag vilja leva, längt bort från stadens smuts och damm
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP