Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhet

 

Dagen när kroppen

inte värkte tog själen

över smärtorna




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-24 00:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant så är det ofta. Väl be(skrivet)
2008-02-25

  Bibbi VIP
Känner så innerligt väl igen denna situation från min utbrändhetssituation men jag kom igenom tunneln till slut ut i solskenet och ljuset...
2008-02-24

  Anders Nordlander VIP
Så fint beskrivet, med några få rader... sånt gillar jag!
Jag undrar om själen fixar det bättre?
2008-02-24

  Åsa Gustavsson VIP
Då det äntligen fanns lite utrymme...
2008-02-24

  Blomster
Varken fysisk eller själslig smärta är behaglig men för att själens smärta ska döljas måste den fysiska värken vara outhärdlig...

Starkt och gripande skrivet!
2008-02-24

  NågonAnnans
är det inte ärren i själen som ger kroppen värk:)
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP