Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk dom överlevt trots dålig vinterförvaring mina älskade pelargoner


ÄLSKADE PELARGONER

jag har klippt
ansat
bytt jord
pratat med dem
gett dem kärlek
mina älskade pelargoner
idag såg jag det
trodde inte mina ögon
tittade igen
det var sant
den första knoppen
i en av mina
älskade pelargoner

anits 24 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-02-24 08:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
pelargoner - den fattiges rosor sa man förr- vackra är de- och du har skrivit vackert om den förv\'ntan de ger
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP