Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min rädsla försvann när såg friden i ditt ansikte


JAG ÄR INTE RÄDD

när min vandring
här på jorden är slut
vill jag vila
i minneslunden
där en platta
med mitt namn står
jag vill vila
i minneslunden nere vid sjön
med de blånande bergen
i bakgrunden
jag är inte rädd
inte rädd för vad som händer
vad som händer
efter mitt sista andetag
har man suttit vid en dödsbädd
sett ångesten rädslan och oron
i det sista andetaget
förvandlas till lugn och ro
se friden och stillheten
i anletsdragen
då är man inte rädd

anits 24 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 1069 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-24 10:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så otroligt rätt du har...ljuset som möter återspeglas så starkt i dens ansikte som just lämnade- och det ger insikten om att det vi möter är bra.
2009-04-11

  Eaglemountains VIP
Rädsla och oro kan övergå i lugn, när man varit med om det som skrämmer - men ändå inte är farligt....
2008-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Vad som händer med min kropp när jag lämnat denna jorden - om det nu sker genom att Jesus kommer tillbaka eller genom att jag dör kroppsligen - det spelar mig alls ingen roll.
Det primära och centrala är att min ande hamnar i himlen.
2008-02-24

  jardan
Dina rader andas frid, tar med mej dom
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP