Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om min syster <3


Min syster

Du är gó och glá
men ej var dag
Du är söt som en ros
men ibland jag önskar
du flög din kos
Ibland du blir arg
Ja, du ryter som en varg
Men fastän allt detta
så vill jag berätta
att du är den rätta
Systern för mig.




Fri vers av Chaiel
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 10:14



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Alla spektran finns med i en syskonrelation, det är det som kallas syskonkärlek:) Fint skrivet!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel