Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske håller sig demonerna lugna lite, det är ju ändå söndag! Gårdagskvällens match var tuff, jag tackar dig Nicklas, för att du erbjöd mig din styrka i sena kvällen. Månne monstren ändå lugnats något av hotet från dina muskler......


Demonkriget

 

Mina demoner
älskar
lördagar

eftersom
jag avskyr
dem

De sitter
som monster
överallt

och knaprar
i sig varje
smula

av mitt
minimala
välbefinnandeförråd

som
lördagsgodis
och jag fryser

när tomheten
ökar i
kvällen

då min
öken blir
total

och jag
faller ner
i

avgrunderna

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-24 10:37



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag hejar på dig i din kamp, Ulla, du fäktas bra med pennan och kommer att segra. Kram
2008-02-24

  LassO
vilken tur att det är söndag idag.. ;=)
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Dessa avgrunder är obeskrivligt fasansfulla att vistas i.
Men jag kan hamna i dem oavsett veckodag.

Gud väsigne dig i din kamp, Ulla!
2008-02-24

  Michaela Dutius
Mycket mycket väl beskrivet.
Berörande- klivet innanför skinnet!
2008-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja alltid, skall man, mot
något kriga, jag tycker
att eländet, åt något
annat, sitt liv skulle
viga, eller varför inte,
helt enkelt, bara tiga!
2008-02-24

  Bjarne Nordbö
Kanonbra uttryckt.
2008-02-24

    Melona
du ulla

jag tycker du är fantastisk

enastående!

tack
2008-02-24

  Bibbi VIP
Situationen väcker dock Din poetiska ådra till liv och orden känns igen av fler...
Du beskriver det många upplever...men mitt hopp finns där om en förändring för Dig till att få demonerna utbytta mot änglar.
\"En stark önskan når alltid sitt mål.\"
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP