Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina monster och demoner vill jag härmed meddela att här finns det både muskelstyrka och en poet som är jävligt vass med orden.....och nästa gång ni tänker häcka hos mig får ni en tuff match. Tack Nicklas och Nina.....


Kom om ni vågar

 

 

Sådärja

nu kan ni

komma

 

om ni

törs

och det säger jag bara

 

Kom inte hit
om ni inte
har en
ängel
att
lämna
till mig
när ni har
försvunnit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-24 21:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Helt rätt.
De har inget där att göra!!
Bravo!!!!
2008-02-25

  katt.inc
Så bra, på dem bara, heja, heja dej.
2008-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja ladda bössan med krut
skjut>>>>>>>>> så åker
allt elände ut>>>>>>>>>
ABSOLUT>>>>>>>>>>>>
2008-02-24

    Melona
slicka dem till mig

isåfall
så ska de
få sig en
rejäl

omgång

kram till dig
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP