Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överhuvudtaget är det söndag

 

en lycklig nattfjäril
ger gatan nya namn
jag prostituerar magkänslan
till en kåt blondin

vandrar hornsgatan ner

fingertoppskänsla är
att dra sig ut innan man dras in

du om någon borde veta




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1012 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-24 23:12



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Raspig med en ton av sanning, och jag gillar den skarpt.
2008-03-04

  Erik L
Jag tycker att du sticker ut med dina, som jag skulle vilja kalla, surrealistiska dikter/bilder. De är alltid intressanta att läsa och denna var inget undantag från den regeln. Jag gillar denna skarpt och i synnerhet avslutningen som blir en lyckad \"final\" på dikten.
2008-02-28

  aftermath
minerat område..
kväsad hållning anbefalles
ibland kan nyfiken titta i en strut..
2008-02-28

  mayhem and order
Får mej att le´!Gillas
2008-02-26

  tom boreland
tänker på slottsbergets tango
och andra valser
2008-02-25

    EMITSTI
Håller med emil sq;)
2008-02-25

  sol
tycker du kan skriva sånt här privat

jag måste få gå på hornsgatan
med mina fjärilar i fred!
söndag som måndag
hmm

- vacker text
:) speciellt rubriken
eller
alltihopa skitsnyggt !!

bra.
2008-02-24

    Nattviol
vilket sug!

vilken fingertoppskänsla...!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP