Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ville mig väl

Skulle jag sitta säkert nu

Om du älskade mig
Skulle jag känna det nu

Tur att jag förstår
Vad som händer

Tur att jag förstår
Att du inte älskar mig

Annars skulle jag var död
Av sorg efter dig

Annars skulle jag aldrig
Orkat fortsätta




Fri vers av EMITSTI
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 01:44



Bookmark and Share


  Magica VIP
hur vet man nånsin det?
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI