Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit


Trots vetskapen om människans sanna natur,
är jag
ändå övertygad om det godas existens,
är jag
förvissad om att kärlek övervinner ondska,
därför
överlåter jag det finaste, det käraste
jag har, till Dig.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 17:30



Bookmark and Share


  To
Riktigt vackert. Det är mycket vackert att ge någon tillit.
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Jesus Kristus har ju vunnit seger över synden.
Men det är upp till var och en att tro på denna seger, så att den blir en verklighet i vars och ens liv.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP