Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv och jag

 

Jag tror att jag aldrig blev av med de där tonårshormonerna


Min äventyrslystnad följer mig hack i häl,

hinner ifatt och slår undan benen på tryggheten.

Den landar alltid på näsan 


Jag tror att jag aldrig blev av med de där tonårshormonerna


Mina ben stegar framåt

men blicken flackar åt sidorna,

kanske...

När tågen går är jag alltid med


Jag tror att jag aldrig blev av med de där tonårshormonerna


Sitter i kupeén och tittar ut.

Det är inte livet som far förbi,

det är de andra


jag är här




Fri vers av stronza
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 11:28



Bookmark and Share


  Carlita
jag gillar upprepningarna i denna, samt känslan.. \"när tåget går är jag alltid med\" och \"jag är här\", lokaliserad styrka!
2008-02-28

  tom boreland
visst är det de andra
2008-02-26

  Jan Linderoth
Oj så många ord! För att vara du, menar jag, men för tusan du behärskar ju det med! Och låt du tonårshormonerna dansa fritt, det är bra för blodomloppet...
Gillade upprepningen i dikten, som ett fundersamt mantra.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar