Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr sa man att man hade olika personkemi. Språket har ändrats i dataåldern. De personer som har extremt svårt att förstå varandra kanske inte är kompatibla..... typ.


Når inte fram

 

När ska man ge upp

kommunikationen om

man inte når fram

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-26 19:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, det måste nog Du själv avgöra när Du tycker det börjar bli lönlöst. Sina vänner väljer man själv.
2008-02-26

  katt.inc
När man tar för mycket skada själv av att försöka. Tänkvärd text!
2008-02-26

  Anders Nordlander VIP
Beror på situation och vilken person det är. Har man t.ex. ett jobb som har kommunikation som mål. Då får man inte ge upp!
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Då förstår jag, Ulla.
2008-02-26

  jardan
kommunikation nyckeln till samförstånd och succe´kan lätt vändas till katastrof, det ligger ju i tolkarens öga - men inte ger man upp...
2008-02-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Som vuxen ger man givetvis upp att försöka när man inser det lönlösa. Som barn hade jag en förälder som aldrig förstod, och jag slutade aldrig att försöka....
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
När man upptäcker att man inte når fram.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP