Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självbedrägeri

Jag gråter lögner,
ihopp om sanningen
du aldrig
kommer få veta

Du ljuger min sorg
du ljuger min närhet
du ljuger min saknad
jag aldrig berättar

min åtrå är förföljd
av dina andetag
jag inte kan känna
då du inte är här...




Fri vers av Magica VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-26 21:52



Bookmark and Share


  berxper
Motsägelser som flyter ihop till en enhet!
Rubriken är passande...
Jag tycker om den!
2008-02-27

    pladask
jag gillar hur raderna dels funkar för sig själva och dels ibland fortsätter på nästa rad.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP