Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en urladdning efter trötthet på jobbet. Vi måste göra revolution!


bespottare

Jag måste fortsätta gå
mina leder värker
Jag måste fortsätta gå
måste gå
Mina leder värker och mina händer famlar
Men Jag måste fortsätta gå

För de som aldrig vilar
För de som ständigt ilar
Med elaka tal och vandrande mal och mal
de gräver sig in i mitt sinne
bespottar och angriper mitt minne

Jag måste fortsätta gå
Släpp

Jag måste fortsätta gå
trots att lederna värker

Jag måste fortsätta
gå gå
röra mig

Blir jag kvar
Stannar jag står still
så möter jag det som är värre
värre än det värsta
om jag slutar gå
blir jag som er

ni bespottare




Fri vers av Lisapolja
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-02-26 21:58



Bookmark and Share


    pladask
ilskan, energin sprutar ut ur dikten. och möter man motstånd gäller det att öka farten, för att inte fastna.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja