Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... typ en dagsvers kanske ;)


duggslaskrusk

Och yrsnö och sydvästhatt i galon och Jag.

I verkligheten ler jag
fast man borde vara ledsen över vårsolens tillbakagång
så känner jag mig mindre kvav och stannar hemma idag
Fri från alla jobbpräktighetsplikter
Och alla era tankar som tidigare tornade upp sig som
en bländande Sol
Som spårade upp och belyste varenda skitig svart por

Jag stannar hemma i duggslaskrusk
Lyssnar på radiosorl och äter skorpor med mycket smör
och skiter i vikten och råden
vikten av att vara sund och till lags
Så är jag hellre rund och antiallt

För kunna göra snöänglar
Utan att någon blir besviken.




Fri vers av Lisapolja
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 22:12



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Skönt flyt här. Och jag skulle egentligen vilja gilla \"bespottare\" så här mycket för den känns så angelägen. Men det här är så \"lätt\", orden flyger fram som pigga vårfåglar på ett fantastiskt sätt.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja