Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bespottare II

en urladdning efter trötthet på jobbet. Vi måste göra revolution!



bespottare
Jag måste fortsätta gå
mina leder värker
Jag måste fortsätta gå
måste gå
Mina leder värker och mina händer famlar
Men Jag måste fortsätta gå

För de som aldrig vilar
För de som ständigt ilar
med elaka tal och vandrande mal och mal

Jag måste fortsätta gå
Släpp

Jag måste fortsätta gå
trots att lederna värker

Jag måste fortsätta gå

Blir jag kvar
Stannar jag, Står still
så möter jag det som är värre
värre än det värsta
om jag slutar gå
blir jag som er




Fri vers av Lisapolja
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-02-26 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja