Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn, vind och det neon-grådaskiga skenet



vilsna vinden sveper

letar långsamt och metodiskt

varje kind får en kyss

varje frigjort hårstrå

en suggestiv kram

hon klär i regn

pudrar vår gråa värld

varje yta skiner och ler

som av släpiga tungavtryck

från en varma kyla

och oändligt torra regn

gåvan sprider sig som eld i hjärta

och den ylande tystnaden infekterar

som en ytterst vacker digerdöd

/





Fri vers av Jonny Larsen
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-02-26 23:59



Bookmark and Share


    pladask
orden ligger så rätt på tungan. härliga allitterationer och närmast perfekta ordval gör detta till en njutning för örat!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen